NYHETER

NYHETER ALL FRUIT EXPORT SEPTEMBER 2016

EMPRESA1

Rådet ger grönt ljus till utkastet för lagen som skyddar odlingar

Regeringen i Valencia har gett sitt godkännande till utkastet av Odlingslagen. Texten skyddar landsbygdsområden som uppfattas som levande landskap, som är allvarligt hotade av utbredningen av byggnadskonstruktioner.

Utkastet för lagen, som kommer parallelt med behandlingen av ”Plan de Acción de l´Horta”, kommer skydda över 10.000 hektar jordbruksmark. Enligt Salvador existerar det bara fem platser av samma karaktär inom EU, därav nödvändigheten att skydda dom.

elpais.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER ALL FRUIT EXPORT AUGUSTI 2016

Autumn harvest: apples in a wooden box carried by two people

Den spanska frukten når Kina

Spanien är nu det främsta exportlandet av frukt och grönt i världen, och ska nu erövra giganten Asien. Kraven på hygien och kvalité är mycket höga från den kinesiska regeringen, varför de bästa produkterna väljs ut, desinficeras för att förhindra sprindning av skadegörare, och förvaras sedan i nollgradiga kylar.

 

Mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER ALL FRUIT EXPORT FEBRURI 2016
FRUIT LOGISTICA 2016

FRUIT LOGISTICA 2016

Vi är på ”Fruit Logistica 2016”

Under denna veckan är cheferna för All Fruit Export på ”Fruit Logística” mässan i Berlin. Mässan hålls mellan 3-5 februari och är ett tillfälle för importörer och exportörer, frukt- och grönsaksproducenter, grossister och detaljhandlare, förpackningsföretag och transportföretag etc, att mötas.

I år förväntas över 65.000 besökare närvara från 135 länder, som tillsammans under 2015 producerade närmare 1,9 miljoner ton frukt och grönsaker. Egypten är officiellt partnerland vid detta tillfälle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER ALL FRUIT EXPORT NOVEMBER 2015

 

NOTICIAS 8

Sötpotatis, lök, potatis och brocolli.

All Fruit Export ökar sin produktions- och försäljningsvolym av sötpotatis, lök, potatis och broccoli.

Citrusfruktskampanj

Kampanj som startas för citrusfrukter som exporteras inom Europa till länder som England, Tyskland, Frankrike, Italien, Polen och Norge..

Avokado, mango mispel och sharonfrukt

På grund av den stora efterfrågan på dessa produkter kommer All Fruit Export nu att sälja dessa till spanska producenter.

Tropisk frukt

Den ständiga ökningen av konsumtion av tropiska frukter gör att All Fruit Export ökar volymen på beställningar av importprodukter som passionsfrukt, cocosnöt och ananas.