VARFÖR ALL FRUITEXPORT?

Stegen i ALL FRUITEXPORTs arbetsprocess


Tack vare vår Omfattande Service kontrollerar vi hela processen från odling, lagring, hantering och packing, till slutleverans till kunden
Vårt Läge i Valencia gör att vi kan erbjuda våra klienter produkter av hög kvalité med intensiva färger och smaker, tack vare Medelhavets klimat och den fruktbara jorden.

frutas-y-verduras-ecologicasVärt att uppmärksamma är den långa erfarenheten hos hela vårt Humankapital, från bönder, agronomer, grossister, packare och transportörer, till den personliga servicen hos vår kommersiella personal.

Vi erbjuder också Andra Produkter som olivolja, vin, nötter och torkad frukt, ost, skinka, korv etc, där alla är certifierade med ursprungsbeteckning.

Vi erbjuder Lösningar till våra kunder, stora volymer eller grupperingar, märkta och/eller förpackade.

Vi har vår Egen Transport för att garantisera bra underhåll i kylkedjan genom företaget ALLSCANDCARGO, ett företag inom ”Grupo European”, till vilken ALL FRUIT EXPORT tillhör.

ALL FRUIT EXPORT tror på det Naturliga, för varför vi dagligen anstränger oss för att erbjuda nya sensationer av färska produkter som behåller sina vitaminer, sin karaktär, färg, konsistens och smak, vid den bästa mognadsfasen.

Vi vill bli er Pålitliga Leverantör i Spanien, därför anstränger vi oss för att svara till alla era behov, med syfte att ni ska lyckas med era affärer.